RENDEZVÉNYEK

Céges és családi rendezvények, esküvők, igazán varázslatos környezetben Villányban.

Örömmel tudatjuk leendő vendégeinkkel, hogy az Oportó Étterem és Panzió mellett rendezvényhelyszínnel is rendelkezünk, így a nagyobb, 50 főt meghaladó eseményekhez is bátran választhatnak minket.

Kúria – Villány borvidéki rendezvény központként várja mindazokat, akik esküvőjükhöz, családi vagy céges rendezvényükhöz keresnek megfelelő helyszínt. Legyen szó akár beltéri, akár kültéri eseményről, mindkét esetben jól járnak, ha minket választanak. Pinceéttermünk 120 fő befogadását teszi lehetővé, a kapacitást nagyban befolyásolja a rendezvény típusa, az ültetés rendje. Három kerthelyiségünk további 80 fő ellátására alkalmas. Egyik kerthelyiségünkben kialakításra került egy kemencéből és grillezőből álló látványkonyha is, mely még különlegesebbé és hangulatosabbá teszi a rendezvények hangulatát.

Ha autentikus borkóstolóban gondolkodnak, akkor is számíthatnak ránk. Válasszanak minket és fogyasszák el boraikat bormúzeumunk pincéjében.

Kúria – Villány rendezvényközpontba minden esetben előzetes egyeztetés és foglalás szükséges, csak a rendezvények napján tart nyitva.

Több információért tekintsék meg honlapunkat és vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Telefon: 06-30/309-1462

Weboldal: www.kuriavillany.hu

Találkozzunk a Kúriában!